Грција испушти победа во последните секунди од мечот со Исланд во Кожани, натпреварот заврши 28-28.

Исланд преку Гунарсон постигна гол и се спаси од пораз. Последните секунди од мечот погледнете ги овде:

https://twitter.com/EHFEURO/status/1138905993579024386