ВИДЕО: Неканети гости среде интервју на Би-Би-Си

Професорот Роберт Кајли беше непријатно изненаден кога во тек на неговото вклучување од неговиот дом зборувајќи за ситуацијата во Јужна Кореја во живо во вестите на Би-Би-Си, во собата од каде се јавуваше влетаа неговите две деца. Првин поголемото, потоа помалото во својот дубаче, и на крај испаничената дадилка:

Интервјуто за ситуацијата во Јужна Кореја мина како мина, но највпечатлив остана овој симпатичен инцидент кој стана веќе светска атракција на социјалните мрежи.