Салата во СЦ „Јане Снадански“ беше исполнета до последно место на мечот со ПИК Сегед.

Популарната група „Некс Тајм“ во еден здив заедно со „Комитите“ пред почетокот на мечот ја најавија големата победа по која Вардар го делат само 60 минути до Келн.

https://streamable.com/s8hh1