ВИДЕО од неверојатниот момент кога Ворен Бити го греши името на добитникот на Оскар

Годинешниот Оскар, престижната американска манифестација Оскар ја одбележа еден неверојатен гаф. Имено, глумецот Ворен Бити кој ги читаше добтниците за најдобар филм згреши и го прочита филмот ,,Ла Ла Ленд“. Но, потоа по кратката радост на оваа екипа, грешката  беше поправена  и објавено дека тоа е филмот ,,Месечина“ на режисерот Бери Џенкинс.

Еве го тој момент кој беше уникатен до сега, незгоден, што беше видливо и според вцрвенетиот лик на Ворен Бити.