Видео од пристигнувањето на ракометарите од Меѓународен аеродром Скопје, до плоштад ,,Македонија“ во Скопје.

Град Скопје беше организатор и на прославата на пречекот на ракометарите на ,,Вардар“ кои го освоија шампионското место во Лига на шампиони.