ВИДЕО: Падот на авионот во Мелбурн снимен со камера

Падот на малиот авион кој се урна во еден трговски центар во близина на Мелбурн, е забележан со видео камера. Во несреќата загинаа 4 американски туристи и пилотот. Авионот падна веднаш по полетувањето од аеродромот што се наоѓа во близина: