Среќен Велигден! Одлично поминато време и изненадување со Линдт во детската болница во мојот град Базел-напиша тенисерот Роџер Федерер на неговата ФБ страница.

Happy Easter! Had a great time surprising kids with Lindt at the children’s hospital in my home town of Basel