ВИДЕО: Со скандирање и аплауз за мандатар акламативно поддржан Зоран Заев

Централниот одбор на СДСМ за мандатар за состав на Влада на РМ го утврди претседателот на партијата Зоран Заев. Тој доби акламативна поддршка .