ВИДЕО: Стотици насукани и мртви китови во Нов Зеланд

Стотици волонтери и жители на Нов Зеланд пристигнаа на карјбрежието во надеж дека ќе ги спасат стотината исфрлени китови кои се уште се живи. Снимките и фотографиите од оваа трагедија се неверојатни. Се гледаат околу 300 мртви китови и стотина кои се борат за живот.

 

Whales are stranded at Farewell Spit near Nelson, New Zealand Friday, 10 February 2017.Image copyrightAP
People stand next to stranded pilot whales seen in the water on the beach in Golden Bay, New Zealand after one of the country's largest recorded mass whale strandings on Friday, in this still frame taken from video released 10 February 2017.Image copyrightREUTERS
Stranded pilot whales are seen on the beach in Golden Bay, New Zealand after one of the country's largest recorded mass whale strandings on Friday, in this still frame taken from video released 10 February 2017.Image copyrightREUTERS