Фудбалската федерација на Летонија со убава најава за Македонија, Скопје , арената „Филип Втори“ на твитер. Летонија и Македонија во Скопје го играат првиот меч во квалфикациите за ЕП од групата Г .

https://twitter.com/i/status/1108628002290786304