ВИДЕО: Храбра сараевчанка во трамвај совлада џепчија и го спружи на под

Во трамвај на линијата Баш Чаршија-Илиџа, се случи необичен настан на општо воодушевување на патниците.
Имено, млада девојка успеа да совлада крадец во моментот кога се обидел од џебот на еден патник да го извлече паричникот. Девојката го држеше легнат на подот џепчијата се додека не дојде полиција да го однесе: