Видео: Хулиганите од Полска правеа нереди низ Скопје, полицијата експресно одговори

Полските навивачи важат за едни од најгарсеивните во Европа, се очекува бројка од околу 2.200 денеска на средбата меѓу Македонија и Полска на арената „Тодор Проески“ во Скопје.

Вчера имаше вистинска бркотница во Скопје, полицијата на висината на задачата, експресно реагираше и уапси неколку од хулиганите.