ВМРО ДПМНЕ во собраниски ринг со ВМРО ДПМНЕ независна пратеничка група

Законот за Јавно обвинителство по вторпат направи ѕвезда од Крсто Мукоски. Првпат кога ја отвори тешката врата на Собрание на 27 април по што влезе масата народ која сакаше да ги линчува Заев и пратениците од СДСМ и вторпат денеска по овој говор, за кој доби аплауз од СДСМ.

Мукоски му реплицираше на Антонио Милошоски, кој го нарече терорист.

Видео снимките се преземени од
https://a1on.mk/macedonia/miloshoski-mukoski-beshe-terorist-koj-ja-otvori-vratata-a-sega-lapa-tenderi/