ВМРО ДПМНЕ прави собир во ,,Борис Трајковски”

По викенд-дебатите и панел дискусиите што се одржаа во Скопје, на кои членовите на Владата и Парламентот од ВМРО ДПМНЕ даваа отчет за сработеното, денеска ќе се одржи народен собир, како што го нарекуваат од партијата, на кој ќе се обрати лидерот Никола Груевски.

Тој претходно ја доби поддршката од дел од оснoвачите и ветераните на ВМРО ДПМНЕ.

Собирот ќе се одржи во спортската сала ,,Борис Трајковски”.