Од вчера во 20 часот па се до 5 наутро, во Србија стапи на сила полициски час заради заштита од коронавирус.

Но, на социјалните мрежи се објавуваат видео материјали со немили сцени. Еден маж кој го шетал своето куче на Кнез Михаилова се спротиставил и ја нападнал полициската патрола која сакала да го приведе.