Во 21 часот во Скопје измерени -12 степени

Управата за хидрометеоролошки работи во 21 часот (07.01.2017) ги објави последните измерени температури. Во Скопје вечерва се измерени -12 степени, а најстудено во овие моменти е во Маврово -18, Лазарополе -18,8  и во Светиниколско -17,8 степени.