Врзан коњ за автомобил низ скопските улици(фото вест)

Скопје, Автокоманда-коњот кој го користат за тешки физички работи го пренесуваат на овој начин од еден дел во друг на градот
Не е првпат во Скопје измачените животни да се пренесуваат на овој нехуман начин
Ова е автомобилот со кој го влечеа коњот низ скопските сообраѓајници