,,Одлучен удар“ – нашата Армија, рамо до рамо со колегите од САД, Литванија, Црна Гора, Албанија и Бугарија – објави министерката за одбрана, Радмила Шеќеринска.

Додека министрите позираат во хелихоптерот, премиерот Заев е зафатен со мобилниот телефон
Одлучен удар на Криволак