Вучиќ во спот се промовира како спасител на Србија од ,,македонско сценарио“(видео)

Уште еден контроверзен спот од кампањата на Александар Вучиќ, кандидат за Претседател на Србија. Во овој спот Вучиќ ги плаши граѓаните на Србија дека им се заканува ,,македонско сценарио“ доколку тој не стане Претседател:

Претходно спот од неговата кампања беше забранет заради говор на омраза кон ЛГБТ заедницата.

Претседателските избори во Србија се одржуваат во недела, 02. април.