Гога на Твитер: Ова влада е неуспешен меѓународен пилот-проект


Гордана Сиљановска Давкова@gogamkd ,,
Оваа Влада е неуспешен меѓународен, ненароден пилот-проект.

Оваа Влада е политички залутан летечки објект.

Оваа Влада речиси 3 години глуми бела Рада и невина млада, додека народот страда.

Долу Влада! “-напиша професорката Гордана Силјановска Давкова на својот Твитер налог, инаку советничка во тимот на Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО ДПМНЕ.