Гордана Јанкуловска стана мајка на Петар

Гордана Јанкуловска и нејзиниот сопруг Влатко Илиевски го добија своето прво дете, синот Петар, јави ТВ Сител.

Јанкуловска во поодмината бременост одеше редовно на судските рочишта, откако по лекарското вештачење и беше одбиено барањето за одложување на рочиштата заради ризична бременост.

На Јанкуловска во Таргет-Тврдина и се судеше оделно заради ефикасност и нејзината бременост.