Градоначалникот на Кралево пушти во употреба семафор

Несекојдневен настан во српскиот град Кралево. Твитерџиите објавија слики од настанот, а социјалните мрежи експлодираа со саркастични и потсмешливи коментари за ,,големиот,, настан на кој присуствувал градоначалникот на овој град Предраг Терзиќ.

Градот на Ибар побогат за уште еден семафор, Градоначалникот присуствуваше на свечено пуштање во употреба на семафорот , Верувале или не-градоначалникот отвора семафор-се насловите кои може да се видат главно по локалните медиуми и на порталите.

is-deciderHtmlWhitespace" cite="https://twitter.com/LokalniFront/status/804659579162415105" data-tweet-id="804659579162415105" data-scribe="section:subject">

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić otvara SEMAFOR. Verovali ili ne

На ,,настанот,, присуствувал и претседателот на Совет за безбедност во сообраќајот, неколку локални функционери и медиуми.