Градоначалничката Петровска направи ,,стој на глава“ и испрати порака до младите битолчани(видео)

Градоначалничката Наташа Петровска денеска направи ,,стој на глава“ на промоцијата на  новата сала на ОУ „Трифун Пановски“ во Битола, упатувајќи јасна порака до младите.

-Порака до сите млади, за сите оние кои што сакаат да ви  го превртат светот има еден лек -гледајте ги работите од друга перспектива, останете свои и не дозволувајте да ви го сторат тоа.

Извор: apla.mk