Груевски за Велигден се помоли во ,,Св.Петка“ во Скопје, а семејството го прошета во Велес

 

Груевски со сопругата Боркица и ќерките Анастасија и Софија дел до времето за најголемиот христијански празник го поминаа  во велешкиот крај-пишуваат неколку портали блиски до ВМРО ДПМНЕ.

По повод велигденските празници, претходно Груевски бил во срквата ,,Св.Петка“ во Скопје, од каде овие портали лиферуваа фотографии на кои се гледа како лидерот на ВМРО ДПМНЕ стои пред икона.