Дарко Костовски: Како јапонска камиказа ќе се борам за интересите на Македонија и на Бутел(видео)

Кандидатот за пратеник од ВМРО ДПМНЕ, Дарко Костовски, говореше пред бутелчани со емоции и ветување.

,,Прекрасен народен собир на ВМРО-ДПМНЕ во Бутел, енергија која ветува голема историска победа за Македонија на 15 јули.

Премногу народ, премногу млади, премногу ведри лица кои бараат обнова на татковината.

Ова е мојот говор кој се трудев да биде непосреден и искрен“-напиша тој.

На крајот од говорот се спореди со јапонска камиказа.