Да му помогнеме на Данијал Алија!

На 6-ти октомври другарите на младиот Данијал Алија- Дино прават хуманитерен концерт за собирање средства за негово лекување. Дино боледува од Juing Sarkom, болест која подоцна прогресила. Концертот ќе се одржи во Кафе Излет.

Хуманите луѓе може да донираат и на следните жиро-сметки или телефонски броеви:

Броеви за донации:
T mobile 070 143 122
ВИП (без префикс) 143 461
Жиро сметка:
30000 10000 23961
Комерцијална банка

Да го спасиме Дино!

%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%be%d1%93