Девојче со даунов синдром им ја украде славата на Саемот за венчаници во Босна и Херцеговина(видео)

Петгодишно девојче од Здружението на деца со даунов синдром од Мостар ги воодушеви присутните на Саемот за венчаници, одржан минатиот викенд.