Рускиот репрезентативец во составот на Вардар, Тимур Дибиров, беше многу емотивен на сцената, изјави дека сите се чуствуваат како Македонци.

„Пред две години на оваа сцена Иван Чупиќ рече, цел живот сум Хрват, но денес се чувствувам како Македонец. Така и ние, сите овде се чувствуваме како Македонци – изјави Дибиров.