Димитров и Царовска на велосипеди кон ЕУ(видео)

Носителите на изборната листа за ИЕ1 на коалицијата ,,Можеме“, Никола Димитров и Мила Царовска, направија велосипедска тура, симболично насловена како ,,Сите заедно возиме напред’.

,,Возиме напред, кон ЕУ, таму каде припаѓаме!“-вели Димитров.