Димитров објави одморска фотографија со Заев од Охрид

,,Work hard, play hard“Оваа година премиерот Заев, но и многу членови на Владата и на Парламентот, летниот одмор го поминуваат во Охрид, според коментарот на Министерот за надворешни работи,Никола Димитров, би се рекло  по напорната работа и забавата им е таква…

Колективниот одмор на Владата , според најавите, ќе трае до 10 август.