Доктор Грујичиќ и со скршена нога во операциона сала

 

Доктор Даница Грујичиќ, шеф на одделението за невроонкологија во клинички центар на Србија во Белград, е хит на социјалните мрежи откако објави фотографии и видео од операциона сала во која таа дојде во инвалидска количка да оперира пациент.

Грујичиќ имала незгода и ја скршила ногата, но како што вели самат, некој има поголем проблем од неа и таа мора да си ја исполни својата лекарска должност.