ЕХФ не чека воопшто, дел од билетите за следното издание на Ф4 турнирот во Келн се веќе во продажба.

Ако имате визија дека Вардар може да стигне до завршниот турнир следната сезона, уште денеска можете да купите билет за 2020 година.

https://twitter.com/ehfcl/status/1135456468038062080