Жители на Аеродром крајно револтирани од ужасната состојба со хигиената

Денешна, но и секојдневна слика во Општина Аеродром.

Запуштени тревници. Искосени, па така оставено. Расфрлано наоколу.Или воопшто неискосени.

Ниту се чисти и одржува како треба. Ниту се казнува.

Има ли спас од ваквата ужасна состојба, прашуваат жители на Аеродром, кои секојдневно ни испраќаат фотографии што сведочат за ужасната состојба во општината со хигиената.

АКО.мк