Во централното градско подрачје, во Вардар минувачите забележаа автомобил со жолта боја. Глетката ги остави без здив присутните, уште повеќе што засега нема информации како овој автомобил се нашол во Вардар, дали бил празен или евентуално има жртви?!

Наскоро очекуваме официјални информации за што станува збор….