Заев во Гевгелија пречекан како Премиер

Приврзаниците и симпатизерите на СДСМ го пречекаа лидерот на партијата како Премиер. Тие му посакаа добредојде истакнувајќи пароли на кои пишува-Добредојде Премиеру.

Заев учествува на традиционалниот Марш во чест на Осми Март којшто го организира Организацијата на жени при СДСМ. Поворката овојпат предводена од претседателката на жени на СДСМ Цветанка Ласкова , лидерот на партијата Зоран Заев, генералниот секретар Оливер Сапсовски се движеше низ улиците на Гевгелија.

АКО.мк