Заев: Дадов налог на кабинетот да ја повлечат кандидатурата на Зоран Заев за Министер за финансии(видео)

Премиерот Зоран Заев на денешната седница на Собранието на која имаше експозе за реконструкцијата на владата, го повлече предлогот тој самиот да биде и министер за финансии и рече дека со овој ресор ќе раководи додека не биде избран нов министер.

Промените продолжуваат, следуваат храбри одлуки и решенија за дополнителни придобивки за сите граѓани.

Промените продолжуваат, следуваат храбри одлуки и решенија за дополнителни придобивки за сите граѓани.

Posted by СДСМ – Социјалдемократски сојуз на Македонија on Wednesday, June 26, 2019
h