Заев на митинзите патува со приватно возило

Лажна е веста објавена на неколку медиуми блиски до Никола Груевски во која се тврди дека се користени возила во државна сопственост за партиски цели.

Претседателот на СДСМ на митинзите патува со приватно возило.

Заврши времето на злоупотреба на државни ресурси за партиски цели во моментот кога Македонија расчисти со Никола Груевски. Денес државните институции се професионализирани, ослободени од партиски притисоци и работат според закон и во интерес на граѓаните-реагира СДСМ.