Заев се качи на столче за да направи селфи во Охрид

Видно расположен на трибината во Охрид, премиерот , Зоран Заев, покрај тоа што лично интервенираше пред камерите за решавање на разни случаи за кои се жалеа охриѓани, тој се забавуваше со младите на СДСМ.

Секачи на столче за да направи поубаво селфи.

Присутните во преполната сала со аплауз ја одобруваа секоја постапка на премиерот.