Заев се обрати пред Влада – падна режим

,,Падна режим,,- се обрати лидерот на СДСМ Зоран Заев пред насобраните граѓани пред Влада на РМ. Бидете среќни и горди, пишувате историја, ќе има што да им кажете на децата и на внуците, Македонија е среќна земја-рече Заев и заедно со присутните скандираше Македонија, Македонија…

Падна режим, победи животот, ова е историски момент, покажавме дека со пенкало, со заокружување на ливче може да падне режим-рече Заев., падна режим со гласачко ливче, продолжи тој.