Заев: Срцата полни!

,,Срцата полни! Сега е време сите заедно да ја зграпчиме историската шанса, за нашите деца и за нашата европска Македонија!“-напиша премиерот Зоран Заев по завршувањето на маршот и митингот ,,ЗА европска Македонија“, овековечувајќи го сето тоа со селфи.