Запалено диво сметиште меѓу селата Смилковци и Стајковци

Дежурните екипи на Инспекторатот на Град Скопје лоцираа запалено диво сметиште помеѓу селата Смилковци и Стајковци, но не се затекнати потпалувачите.

Веднаш се повикани противпожарни екипи да го изгаснат пожарот, информираат од инспекторатот.