Јавното претпријатие ,,Комуналец“ од Гевгелија, соопшти дека изминатата ноќ за време на полицискиот час, неодговорни поединци направиле штета низ градот.

,,За време на полицискиот час, уништени се општински и приватни хортикултурни елементи, цвеќе и дрвја во строгиот центар на плоштадот во Гевгелија“-соопшти ЈПКД ,,Комуналец“ од Гевгелија.

.

Случајот е прријавен во полиција.