,,Downing 10″ синоќа беше ширум отворена за сите лидери од земјите членки на НАТО. Премиерот Борис Џонсон покажа одлично гостопримство за сојузниците од Алијансата, создавајќи топол предбожиќен амбиент во очи важниот лидерски НАТО состанок“-објави на социјалните мрежи премиерот Заев.

Тој на божикниот прием беше со својата сопруга Зорица.

Зорица и Зоран Заеви во ,,Даунинг“ 10 во Лондон