Ивона Талевска ја лаже српската јавност дека обезбедувањето на СДСМ пукало во демонстрантите

Во изјава за српската Пинк телевизија, перјаницата на ВМРО ДПМНЕ Ивона Талевска безочно лаже дека насилството во Парламентот почнало откако обезбедувањето на СДСМ почнало да пука врз демонстрантите.
(напоменуваме дека снимката е со лош квалитет, бидејќи видеото е направено со мобилен телефон)