Извлеченото возило од Вардар е на ,,Систина“ кое било паркирано пред болницата

Пожарникари со помош на припадници на ЕБРД, го извлекоа возилото кое утрината беше забележано како плови во Вардар, а потоа целосно потона.

Фотографии на Пожарна Скопје

Неизвесно беше дали има патници во возилото, но како што известуваат од Пожарна- Скопје, возилото било празно.

Сѐ уште нема официјална информација како се нашол автомобилот во Вардар.