Како што е познато, АТП турнирот во Индијан Велс поради корона вирусот е откажан и одложен на неодредено време.

Уште пред да се знае оваа вест, на АТП страницата е објавен новиот музички бенд од четирите тениски ѕвезди.

Се разбира, ова тениско караоке шоу, ќе остане запаметено оваа година од Индијан Велс.