Искршен штаб по ,,невротичниот прес на Влатко Ѓорчев”

Нервозата и паниката во ВМРО-ДПМНЕ не може да ги спречат промените-реагираат социјалдемократите.

 
,,Поразената ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со фактот дека граѓаните на избори со пенкало го срушија режимот на Никола Груевски и избраа живот во Македонија.

Искршениот штаб на СДСМ во населбата Бардовци, што се случи по невротичниот прес на Влатко Ѓорчев, само ја потврдува нервозата и паниката што владеат во ВМРО-ДПМНЕ, по дебаклот на изборите во Македонија.

Мнозинството граѓани на Македонија гласаа за живот, за стабилност, за слобода, за промени и тие промените веќе се случуваат.

Заврши времето на политичари како обвинетиот за насилство Никола Груевски и криминалната власт на ВМРО-ДПМНЕ којашто граѓаните на овие избори ја испратија во историјата,,-стои во нивната реакција..