Итна прес конференција на Филипче по претепувањето на медицинска сестра

Повеќе медиуми јавија дека на КАРИЛ е претепана медицинска сестра , откако му соопштила на роднина дека негов близок починал.

Министерот Венко Филипче свика итна прес конференција.