Александар Вучиќ е навистина неверојатен политичар. Откако денеска ги закупи буквално сите насловни страници на весниците,   на денот кога стапува во сила изборниот молк во Србија, изненадувањата од кандидатот за Претседател не престануваат тука. Тој вечерва гостуваше со целото свое семејство, па дури и со мајка му, во емисија на телевизија Хепи,  ,,Кирилица“ на авторот Миломир Мариќ. Но, одеднаш на едно момче од публиката му се слоши, барем така треба да изгледа, и се разбира, прв во помош притрча лично Вучиќ!

Погледнете го тоа ,,драматично“ видео: