Како изгледа изборен рекламен спот за противкандидатот

Изборниот штаб на Хилари Клинтон, ден пред последната тв дебата, објавија спот за нејзиниот противкандидат Доналд Трамп. Спотот е инспириран од најголемите филмски негативци и насилници на сите времиња во американската филмска индустрија.

Во видеото се исконбинирани Трампови изјави со сцени од филмовите ,,Враќање во иднината” , ,,Карате Кид” , ,,Лет над кукавичкото гнездо” , и ,,Божикна приказна “.

Еве како изгледа еден спот во американска изборна кампања.

Инаку, последната тв дебата од вкупно три, ке се одржи вечерва на Универзитот во Невада.